Nyheter!

2018-12-10

Info inför säsong 1 2019
Här kommer lite info inför säsong 1/2019.

Säsongen startar preliminert vecka 3 dvs den 19 januari 2019.

För att ni ska få era spelschema i början av vecka 2 så måste jag få in era laganmälningar senast den 31 december. Ni kan göra det direkt via hemsidan: http://e-dartsverige.com/anmalan.php eller skicka ett sms till 0708-126258 med alla uppgifter.

Som ni säkert vet så har antal lag minskad med så pass mycket att jag inte längre har råd med hälften av kostnader för landslaget dvs att skicka 4 damer och 4 herrar till EM. Jag har meddelad styrelsen detta.
Styrelsen ska se över hur de kan lösa det.

Beskedet jag har fått av de är att vi kommer att skicka några spelare till EM i den mån som SoFt s kassa tillåter fast inte då som lag utan som singel / dubbel spelare. Hur många herrar och damer det blir och hur ett eventuellt kval kommer se ut får ni besked om senast på årsmötet i januari.

Uppdatering!!!
Jag pratade med arrangören för EM.
Jag förklarade situationen för honom och undrade om vi kunde redan nu förboka 2st stugor med 5 sovplatser, kök, badrum. Det skulle innebära en bra minskning av hotellkostnader för oss.
Jag fick beskedet att det inte var några problem. Så det se bra ut med att vi kanske ändå kan skicka ett landslag med 4 damer och 4 herrar till Slovenien nästa år. Senast på årsmötet kommer ni får besked.

Glöm nu inte att anmäla era lag senast den 31 december!